Бутиково строителство и довършителни работи

Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Начало Предлагаме съдружие в проекти

Предлагаме съдружие в проекти

Предлагаме съдружие в строително-инвестиционни проекти

"Чостон" ООД отправя предложение към частни инвеститори и предприемачи за съвместно участие в строително-инвестиционни проекти, развивани от нашата компания. Предложението ни е за равнопоставено и честно партньорство, съобразно размера на вложения капитал. Не поставяме ограничения към размера на инвестицията и сме готови да разгледаме партньорство и с големи, и с малки инвеститори.

Вариантите за правна форма на партньорството са различни. Гъвкави сме да предложим множество варианти, които да отговорят адекватно на нуждите и изискванията на нашите потенциални инвеститори. Готови сме да разгледаме и всякакви видове предложения и схеми на съвместно участие, предложени от партньора.

Основата на нашето партниране се гради върху прост принцип, при който нашата компания се грижи за всички аспекти по управлението и администрирането на проекта, а нашите инвеститори участват най-вече финансово. Нашите партньорства са подплатени с пълна прозрачност и стриктни договорености между партньорите в писмен вид.

В наше лице всеки местен или чуждестранен инвеститор, решил да инвестира своя капитал в нашите строително-инвестиционни проекти ще намери:

  • Коректен партньор с добро име
  • Професионален екип от специалисти и високи стандарти на работа
  • Печеливши проекти в топ локации
  • Качествено и прецизно планиране на целия процес
  • Безупречен маркетинг за реализацията на проекта
  • Спазване на поетите ангажименти
В случай, че желаете да видите възможностите за съдружие в нашите проекти, моля разгледайте по-долу всички наши проекти и се свърежете директно с нас.

Тъй като страницата е в процес на разработка, моля вижте следните линкове за: