Каква услуга търсите?

С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
Начало Детски и спортни площадки

Детски и спортни площадки

Проектиране и изграждане на детски и спортни площадки и съоръжения

Детските и спортните площадки са от голямо значение особено в градската среда, където е концентрирана по-голямата част от населението.

Детските и спортните площадки са необходимо условие за подобряване на здравословното състояние на децата и подрастващите и населението като цяло.

Този вид площадки стимулират движението, общуването и колективните занимания, като по този начин индиректно въздействат върху подобряване на здравословното състояние на хората, тяхното добро психическо състояние и качество на живот.

Заниманията на открито стимулират още имунитета, подобряват кръвообращението и правилното дишане, развиват координацията и доброто самочувствие на спортуващите и играещите.

Затова се счита, че инвестициите, които обществото влага в детските и спортните площадки, неимоверно се завръщат под формата на по-добро качество на живот и по-добро здравословно състояние на населението. От там индиректно в дългосрочен план се спестяват средства за здравеопазване.

Детските и спортните площадки се изграждат съобразно редица правила, най-важните от които са стандартизираните правила за безопасност.

Важно условие се явява площадките лесно да могат да се почистват и по възможност да бъдат с ограничен достъп на животни, които биха могли да замърсят и повредят спортните и игрови съоръжения.

Ако трябва да изградите детска или спортна площадка, доверете ни се - ние можем да изготвим проект и да поемем изпълнението.
Детски и спортни площадки

Детски площадки

При изграждането на детските площадки се спазват определени норми и изисквания, които в максимална степен гарантират сигурността на децата по време на играта и престоя им в границите на детската площадка. Тези правила и норми действат на територията на България от сравнително скоро и поради тази причина много голяма част от вече изградените площадки не са обезопасени според изискванията за безопасност. Площадките, които ние изграждаме са занимателни и съобразени с изискванията за безопасност.… Вижте още 

Запитване за оферта

Детски и спортни площадки

Спортни площадки

Изграждане на спортни площадки и спортни терени
Спортните площадки са от особена важност за доброто здравословно състояние и физическа култура на населението. Там, където има достатъчно спортни площадки, населението доказано е по-здраво и жизнеспособно. Спортните площадки биха могли да бъдат най-различни – за волейбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, игрища за футбол, игрища за мини-футбол и много други. Напоследък особено модерни станаха площадките за фитнес на открито. Те се оборудват с уреди, подходящи за натоварване и развиване на… Вижте още 

Запитване за оферта