Каква услуга търсите?

Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...

Окачени тавани

Монтаж на окачени тавани

Окачените тавани са особено популярни през последните години. Следвайнки модните тенденции, окачените тавани могат да имат разнообразни форми, големина и допълнителни ефекти.

С тях успешно се прикриват несъвършенствата на плочите – пукнатини, кривини и неравности, като в същото време се постига съвременен и актуален облик на пространството.

Окачени тавани се правят както заради дизайнерски решения, така и от чисто функционална гледна точка. Доказано е, че баните без прозорци, в които има окачени тавани ”дишат” и по този начин с подходяща вентилация се редуцира влагата и съответно количеството на микроорганизмите и плесените, които често се завъждат в подобни условия.

При правилно проектирани и изпълнени окачени тавани изпаренията не кондензират по таваните, а оставят в състояние на пара, докато не се изтеглят от вентилационната система.

Окачени тавани се прилагат и когато имаме помещения с несъразмерно високи тавани спрямо останалите размери на помещението. Тъй като малките помещения с много високи тавани създават неприятни усещания у много хора, добро решение е направата на окачен таван.

Това се прилага доста често в тоалетните или санитарните помещения на големи магазини, молове, производствени халета и други, както и при някои подпокривни помещения, които също са малки по размери, но с нежелано висок таван.

Най-често окачените тавани се правят от гипсокартон, който се закрепя към тавана по различни начини – с метални решетки и скари, единични дюбели, конзоли и други.

Окачени тавани могат да се направят и от метална рамка с различни модули, в които се поставят платна от гипсокартон или също така модерните плоскости от стиродур, стиропор и производните на тях.

С окачени тавани успешно се скриват големите вентилационни и отоплителни тръби, които минават през всички по-големи обществени сгради.

В окачените тавани успешно се монтират различни осветителни тела – най-често лунички, плафони и всякакъв друг вид електрически източници на светлина.
Довършителни работи

Шпакловки и замазки

Ние знаем, че красотата на всяка една стена и таван се състои в тяхната красива повърхност. След като стената се изгради от съответните строителни материали – тухли, блокчета итонг, гипсокартон, бетон, стоманобетон и т.н. следва нейното шпакловане. С шпакловката стените и таваните се изравняват и се коригират техните несъвършенства, така че те да станат гладки и геометрично прави, и се оформят гладки и прави ръбове там, където стените правят чупки. С шпакловката се заличават всички канали, през… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Декоративни мазилки и мозайки

Изграждане на мазилки и декоративни мазилки, мозайки и декоративни мозайки
Ние може да ви предложим богато разнообразие от мозайки, декоративни мозайки, мазилки и декоративни мазилки. Споед вида на свързващия материал, мазилките биват - минерални, силиконови, силикатни и полимерни. Декоративните мазилки с минерална онова могат да имат изключително красива рустикална структура. Разнообразието от мазилки с рустикална структура се дължи на различната големина на фракциите и дълбочината на браздите, които остават след тяхното нанасяне, както и на начина, по който те се… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Подови настилки

Полагане на фаянс, теракот, гранитогрес, плочи от естествен камък или дърво
Предлагаме ви екипи от майстори, които префесионално ще монтират твърдите настилки във вашия дом - фаянс, теракот, гранитогрес, плочи от естествен камък и всякакви настилки от дърво, корк и други. Ние държим на добре свършената работа и затова подовите настилки, които изграждаме, са с безупречен вид и качество. В интериорния дизайн на всяко едно помещение настилките са един от основните елементи, които дават облика на помещението. Текстурата, растерът и цветовата гама оптически могат да увеличат… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Естествен паркет и дюшеме

Изграждане на настилки от естествен дървен материал
Естественият дъбов или буков паркет се използва от много години. Този тип настилка е доказала своите качества, здравина и дълготрайност. Разбира се, като всеки естествен материал, дървеният паркет има нужда от периодична поддръжка. Тя се изразява в циклене, лакиране, стягане(натягане), китосване, полиране и в краен случай – пренареждане. Паркетът може да се реди по няколко основни начина, които са добре известни на опитните майстори. При полагането на този тип настилка значение оказва и качеството на… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Монтаж на вани, санитария, бойлери и др.

Монтаж на вани, душ кабини, хидромасажни панели, бойлери, проточни бойлери и други
Ние можем да ви предложим избор и професионален монтаж на различни видове елементи и техника: вани, душ кабини и хидромасажни панели, санитарен фаянс, сауни и парни бани, бойлери и проточни бойлери, различни системи за видеонаблюдение и охрана, домофонни уредби, монтаж на електрически ключове и осветителни тела, други За повече информация и въпроси, моля, свържете се с нас.… Вижте още 

Запитване за оферта