Каква услуга търсите?

Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Начало Довършителни работи Шпакловки и замазки

Шпакловки и замазки

Ние знаем, че красотата на всяка една стена и таван се състои в тяхната красива повърхност. След като стената се изгради от съответните строителни материали – тухли, блокчета итонг, гипсокартон, бетон, стоманобетон и т.н. следва нейното шпакловане.

С шпакловката стените и таваните се изравняват и се коригират техните несъвършенства, така че те да станат гладки и геометрично прави, и се оформят гладки и прави ръбове там, където стените правят чупки.

С шпакловката се заличават всички канали, през които минават кабелите за електричество, интернет, СОТ, телефон и др., както и всички ВиК, отоплителни и климатични връзки и тръби, ако те минават през някоя от стените.

Шпакловането на тавана също е особено важно, защото след монтажа на осветителните тела, всяка една неравност и несъвършенство на тавана става подчертано видимо и може да наруши хармонията дори в най-красивия интериор.

Качественото шпакловане е много важно когато предстои боядисване на стените или полагане на тапети. Грешно е да се мисли, че тапетите биха скрили несъвършенството на стената.

Шпакловките се прилагат в сухи или мокри помещения. Според това каква е тяхната роля се разделят на изравняващи и финишни шпакловки.

С изравняващите шпакловки се попълват големите несъвършенства – пукнатини, дупки, канали за различните видове комуникации и др., както и се оформят геометрично правите ръбове на стените.

При много криви ръбове, а и за да се избегне изронване на ръбовете там, където се очаква по-голямо движение на хора и местене на предмети (коридори, кухни или обществени пространства), преди да се премине към шпакловката, по самия ръб на стената се монтират алуминиеви или пластмасови линейни елементи, които покриват целия ръб.

След това върху тях се нанася изравняващата шпакловка. С финишната шпакловка се коригират малките несъвършенства и леките драскотини, които са се получили при основното шпакловане.

Замазките биват няколко основни вида, но най-полулярна и устойчива в дългосрочен план си остава циментовата замазка.

Шпакловане и замазване често се налагат и при ремонтните дейности във вътрешните и външните пространства. С тях се коригират пукнатини и други козметични несъвършенства, които са се появили по повърхностите на стените, таваните и подовете.

Ние сме готови да обсъдим с вас възможните варианти за шпакловане и замазка на помещенията и да изберем най-удачният вариант, съобразно вашите желания и нужди.
Довършителни работи

Декоративни мазилки и мозайки

Изграждане на мазилки и декоративни мазилки, мозайки и декоративни мозайки
Ние може да ви предложим богато разнообразие от мозайки, декоративни мозайки, мазилки и декоративни мазилки. Споед вида на свързващия материал, мазилките биват - минерални, силиконови, силикатни и полимерни. Декоративните мазилки с минерална онова могат да имат изключително красива рустикална структура. Разнообразието от мазилки с рустикална структура се дължи на различната големина на фракциите и дълбочината на браздите, които остават след тяхното нанасяне, както и на начина, по който те се… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Подови настилки

Полагане на фаянс, теракот, гранитогрес, плочи от естествен камък или дърво
Предлагаме ви екипи от майстори, които префесионално ще монтират твърдите настилки във вашия дом - фаянс, теракот, гранитогрес, плочи от естествен камък и всякакви настилки от дърво, корк и други. Ние държим на добре свършената работа и затова подовите настилки, които изграждаме, са с безупречен вид и качество. В интериорния дизайн на всяко едно помещение настилките са един от основните елементи, които дават облика на помещението. Текстурата, растерът и цветовата гама оптически могат да увеличат… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Естествен паркет и дюшеме

Изграждане на настилки от естествен дървен материал
Естественият дъбов или буков паркет се използва от много години. Този тип настилка е доказала своите качества, здравина и дълготрайност. Разбира се, като всеки естествен материал, дървеният паркет има нужда от периодична поддръжка. Тя се изразява в циклене, лакиране, стягане(натягане), китосване, полиране и в краен случай – пренареждане. Паркетът може да се реди по няколко основни начина, които са добре известни на опитните майстори. При полагането на този тип настилка значение оказва и качеството на… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Монтаж на вани, санитария, бойлери и др.

Монтаж на вани, душ кабини, хидромасажни панели, бойлери, проточни бойлери и други
Ние можем да ви предложим избор и професионален монтаж на различни видове елементи и техника: вани, душ кабини и хидромасажни панели, санитарен фаянс, сауни и парни бани, бойлери и проточни бойлери, различни системи за видеонаблюдение и охрана, домофонни уредби, монтаж на електрически ключове и осветителни тела, други За повече информация и въпроси, моля, свържете се с нас.… Вижте още 

Запитване за оферта

Довършителни работи

Климатици и отопление

Монтаж на климатици, климатични инсталации със сплит система, радиатори, вградено подово и вградено стенно отопление
Ние знаем, че уютът във всеки дом и сграда се дължи в голяма степен на оптималната температура и влажност на въздуха. През студените месеци е наложително сградите да бъдат отоплявани по най-подходящия начин, така че да се създаде комфорт на обитателите. От друга страна в подходящо отоплената, изолирана и проветрена сграда не се задържа излишна влага, а възможността за развитие на мухъл и плесен е силно ограничена. Климатиците, които се предлагат на пазара стават все по-ефективни както за изстудяване,… Вижте още 

Запитване за оферта