НачалоИмоти за продажбамини-курорт Sunset Kosharitsa Апартамент (SDM-67375)

Sunset Deluxe Marittima

Този имот е част от комплекс
Sunset Deluxe
Луксозни семейни жилища сред природата

Общо 64 имота: 49 продадени, 3 резервирани, 12 свободни. Цени и наличности...

Характеристики на имота

Апартамент / Едностаен апартамент / Двустаен апартамент
Площ: 32.98 кв.м. (нетна площ) плюс 3.44 кв.м. (общи части)
Спални: 1-3
Етаж: 3
Състояние: прочетете текста
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Реф. номер: SDM-67375

Местоположение на имота/комплекса

Местоположение: Област / село Кошарица / мини-курорт Sunset Kosharitsa

Адрес на офертата:

Атмосфера, вдъхновена от духа на Тосканската Ривиера в Италия…
Стил, следващ класическата италианска архитектура... Близо до природата и в пълна хармония с нея!
Това е Sunset Deluxe!


За разлика от повечето ваканционни комплекси, построени по българското Черноморие до сега този предлага коренно различна концепция за локация, живот, почивка, дизайн и архитектура, оформление на вътрешните пространства, обслужване и поддръжка.
Посветен изцяло на идеята за La Dolce Vita (Сладък живот), пресъздавайки я в акварелните пейзажи на района, „Сънсет Делукс“ е насочен към хората, които ценят високото качество на живот, търсят спокойна среда и се стремят към удовлетворение на всички свои сетива.
Прочетете внимателно този текст до края и ще разберете защо комплексът е единствен по рода си в района… Комплексът е подходящ само за купувачи, които могат да оценят предимствата на тази природна атмосфера и среда на живот, изпълнена със спокойствие, хармония и безкрайно усещане за свобода на духа…

SUNSET DELUXE е най-новата и луксозна фаза на затворения мини-курорт SUNSET KOSHARITSA, разположено в покрайнините на популярното и добре уредено село Кошарица, там където започват планинските възвишения на Стара Планина. Само на 7 км от мястото се намират известните морски курорти Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас, с всички техни атракции, плажове и разнообразни възможности за забавления и шопинг.

“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” е коренно различна концепция за “премимум клас” затворен жилищен комплекс от ваканционни апартаменти. От позицията на своя дългогодишен опит и наблюдавайки множеството допуснати концептуални грешки, довели до негативни явления сред множество ваканционни сгради и комплекси в района на Слънчев Бряг, инвеститорите от “Чобанов и Стоянов” ООД подхождат коренно различно. Те създават елитен затворен комплекс от клубен тип, вдъхновен от атмосферата на района Тоскана в Италия и стила на класическата италианска архитектура.
“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” е подчинен на няколко основни принципа за качествена среда на живот и посветен изцяло на концепцията за Dolce Vita:
• Близост с природата — далеч от шума и блъсканицата в съседните претъпкани курорти
• Много въздух и пространство — без плътно застрояване, без високи сгради, без интензивно движение на автомобили, без замърсяване, без тълпи от туристи и шум…
• Чудесен класически дизайн на сградите в италиански стил и вътрешно оформление на пространствата — дело на най-успешните български архитекти за последните години “Studio Genig”.
• Богато озеленена цветна градина, чиито ландшафтен проект е вдъхновен от характерните италиански градини.
• Специално подбрано общество от съседи — интелигентни и успешни хора, ценящи качеството на средата, тишината и спокойствието, удоволствието от истински важните неща в живота…
• Жилищна сграда, а не апарт-хотел! Краткосрочното отдаване под наем на туристи не е разрешено!
• Акцент на перфектното обслужване на обитателите и тяхното удовлетворение — целогодишно работещ мини-курорт, обслужване на най-високо ниво от професионален екип, чудесна българска храна и напитки, отлични възможности за свободното време, постоянен транспорт до съседните курорти, областния град Бургас и летището. И всичко това на разумни цени, които ще ви изненадат изключително приятно!

“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” се състои се 6 триетажни вили в класически средиземноморски стил, всяка от които е с разгъната застроена площ от само 1187 кв.м. Всяка една от вилите е оградена с живописно оформени вътрешни пространства — богато озеленени градини с разнообразна декоративна растителност, 6 басейна за деца и възрастни, зони за отдих и разходка, различни екстри за рекреация и спорт.

• Перфектен дизайн и архитектура в класически италиански стил, без аналог по цялото Черноморие;
• Ниско триетажно застрояване от вили с апартаменти, всяка една с РЗП от само 1187 кв.м.;
• Монолитно тухлено строителство с бетонна конструкция, по всички съвременни изисквания;
• Безупречно оформяне на общите пространства и двора на комплекса с множество зеленина, цветя и екстри за собствениците;
• Гъвкава конпцеция на апартаментите с възможност за закупуване от най-малки студия до 2-стайни и 3-стайни апартаменти.
Уникални апартаменти със собствена градина и дворно място на нулевия етаж на сградата;
• Отлична функционалност на жилищата и оптимален размер на помещенията;
• Справедливи цени за толкова високо качество на строителството и стандартa на довършителните работи — от 660 до 695 Евро/м2 с ДДС!
• Изгодни цени за годишната поддръжка (такса от само 9 Евро/м2 с ДДС) и всички допълнителни услуги, от които биха се нуждаели собствениците;
• Договорени множество бонуси и отстъпки за собствениците от всички услуги, предлагани в мини-курорта “СЪНСЕТ КОШАРИЦА”;
• Чудесен баланс от характеристики, отговарящи на класическото разбиране за луксозен живот и почивка за цялото семейство!

Комплексът е напълно самостоятлено отделен с ограда и собствен пропускателен режим (бариера с контролиран достъп), но естествено свързан като неразделна част от известния мини-курорт “СЪНСЕТ КОШАРИЦА”, разположен в съседство. Построен на няколко етапа през периода 2004-2011 г., днес мини-курортът “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” е единствен по рода си в района на Слънчев Бряг, разположен в непосредствена близост до планина, гора и море. Построен в хълмистите покрайнини на добре уреденото крайморско село Кошарица, мини-курортът се намира в непосредствена близост до последните планински възвишения на Стара Планина, в район с широколистна растителност и директни гледки към целия морски залив на Слънчев Бряг и Несебър. Тези известни черноморски курорти са на разстояние от около 7 км. До тях се стига бързо и лесно по добре поддържани асфалтови пътища, със собствен или градски транспорт, както и със собствен редовен транспорт, организиран с мини-бусове на самия комплекс.
“СЪНСЕТ КОШАРИЦА” разполага с богат избор от удобства за спорт и развлечение, както и с няколко търговски зони, които на практика гарантират на всички отседнали тук възможността да почиват и да се забавляват пълноценно през цялата година, без да се налага да напускат комплекса. Сред по-важните удобства на мини-курота “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” можем да изтъкнем:
• 5 басейна със зони за плуване на възрастни и деца;
• 2 ресторанта – закрит ресторант с пълно меню от ястия и напитки и открит (летен) ресторант-бар с по-леко меню и възможности за много развлечения (караоке, гледане на спортни меропртиятия и др.);
• Магазин за хранителни продукти и кафене, работещи целогодишно;
• Детска площадка, в близост до летния ресторант;
• Рецепция на входа на комплекса;
• Спортен център с фитнес и уелнес зона – сауна, парна баня, масажи и др.;
• Конферентна зала за 120 човека, както и по-малка заседателна зала;
• Игрище за тенис, с изкуствена трева. Възможност за ползване и като игрище за футбол на малки врати;
• Вътрешни охраняеми паркинги за безплатно ползване от собственици и техните гости;
• Жива охрана;
• Туристически услуги – организация на екскурзии, турове, екстремни спортове и др.;
• Услуги по резервация на автомобили под наем;
• Наем на планински велосипеди;
• Рекреативно-медицински център, който ще бъде завършен през 2014 с множество възможности за оздравителни и разкрасителни процедури;

Мини-курортът “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” е удобен за целогодишно обитаване и целогодишно предлага за собствениците множество полезни услуги – чистене, пране, поддръжка на имотите, ремонти, гледане на деца, пазаруване по поръчка, проветряване и освежаване на имотите, посрещане с автомобил на пристигащи собственици от летището или от всяка друга точка в страната, подготовка на имота за посещение на собственика, трансфери до всяка точка на страната или съседните държави и още много ценни услуги за собствениците. За собственици и гости със специални изисквания, нашият екип на място предлага и VIP-обслужване на най-високо ниво.

Всички собственици и гости, отседнали в “СЪНСЕТ ДЕЛУКС” могат да ползват неограничено всички екстри на мини-курорта “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” при специални условия, както и да ползват отстъпка в търговските и развлекателните зони на комплекса.
За всички подробности и детайли по концепцията и характериските, моля прочетете информацията, следвайки линковете по-долу, а също и в табовете в горната част на тази страница.

Комплексът разполага с достатъчно на брой охраняеми открити паркоместа за автомобили, които се предлагат за продажба на цена от 2000 Евро/брой. Паркоместата са със стандартни размери от 2.5m х 5m и обща площ от 12.5 m2. С цел предотвратяване на неправомерно паркиране, всяко паркомясто е снабдено със съответен предпазващ механизъм с осигурено заключване със секретен ключ.

Нашите преимущества — с какво сме по-добри от другите...
"Единствен по рода си" — това е основното преимущество на Sunset Deluxe! Няма да срещнете такъв жилищен комплекс никъде в България!
Радостта от неповторимото ще бъде винаги с вас в Sunset Deluxe.

Вижте какво ще намерите при нас, което другите няма да могат да ви предложат:
• Далеч от тълпата и шума на големите и пренаселени курорти... Но близо до природата и в пълна хармония с нея — недалеч от морето и планината...
• Минимална плътност на застрояването на територията — преимущество на свободните пространства, зелените зони и зоните за отдих пред сградите.
• Ниско, триетажно строителство на малогабаритни сгради — всяка с един вход и с РЗП от само 1187 кв.м.
• "Апартаментна вила", а не жилищен блок — уникална концепция за развитие на сградите във вид на красиви, свободно стоящи вили, отрупани със зеленина, въздух и много свободно пространство.
• Изящен и отличителен архитектурен дизайн в стила на италианската Ривиера.
• Концепция "двор без автомобили".
• Свободна планировка на апартаментите — възможност за реализация на апартамент с разпределение на помещенията по желание на купувача.
• Индивидуален архитектурен проект — възможност за дизайн на апартамента изцяло според желанието на купувача.
• Разсрочено плащане до 10 години с мининално годишно оскъпяване.
• Изплащане на 100% от цената на вноски, изцяло по банков път, по сметка на инвестиционната компания в българска банка.
• Нотариално прехвърляне на имота на реална цена и записване на пълната цена в нотариалния акт.
• Цени без конкуренция за толкова високо качество на строителството, дизайна и заобикалящата среда: от 640 до 695 Евро/м2 и охраняеми парокоместа от само 2000 Евро. Управление и поддръжка на комплекса с годишна такса от само 9 Евро/м2.
Демократични цени и множство допълнителни отстъпки в заведенията и магазините на комплекса.
• Инвестиция в собствения ви качествен стил на живот, която ще работи за вас, а няма да ви тежи!

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цени от

€ 14 500

292 €/кв.м. Площ: 32.98 кв.м.

Без комисионна от купувача!
При покупка се начисляват допълнителни разходи
Важно: условия и начин на плащане

Допълнителни услуги за имота

Обзавеждане и интериорни решения от FURNISH.BG
Управление и поддръжка на имота с PROPERTYMANAGEMENT.BG
Отдаване под наем на туристи с APARTMENTSBULGARIA.BG
Пътувайте в България и по целия свят със SILKY.BG
Преместване на дома и офиса с HAMALI.BG
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...