С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
Текущ проект

Lyulin Central

Местоположение:
София
Инвеститор:
Консорциум от частни инвеститори
Обект:
Жилищна сграда с апартаменти, магазни и подземни паркоместа
Времетраене:
18 месеца
Проектен мениджмънт:
''Choston Developments'' ООД
Интериорен дизайнер:
Фърниш БГ
Визуализации:
"Джениг студио" ООД

Имоти за продажба/наем в този комплекс.

Разполагаме с имоти за продажба или под наем в този комплекс. Разгледайте офертите тук.

Строително-предприемаческа компания "Чостон" ООД е главен проект мениджър по изграждането и маркетинга на новата жилищна сграда "LYULIN CENTRAL", разположена в центъра на едноименния столичен квартал Люлин.

Нашият най-нов проект за жилищна сграда има удачно разположение в сърцето на столичния квартал Люлин и неговата най-атрактивна част “Люлин Център”. Позиционирана в най-тихата и спокойна част на добре уредения квартал, жилищна сграда “LYULIN CENTRAL” е модерна постройка, внимателно премислена да последния детайл, за да подсигури на своите обитатели максимално комфортна среда на живот чрез просторни семейни жилища с интелигентно проектирани вътршени пространства, предлагащи ценни удобства и ниски разходи на енергия и поддръжка. Отлично развитата инфраструктура на квартал ''Люлин Център'', безупречното разположение в непосредствена близост до Спортна зала “Сиконко” и само на 4 минути пеша от метростанция “Люлин” (разстояние 400 м.), трамвайна спирка и супермаркет BILLA, гарантират, че обитателите ще могат да ползват своето семейно жилище удобно, приятно и без стреса на постоянната нужда от автомобил. Всички екстри на квартала са буквално на една ръка разстояние, а основният булевард ''Царица Йоанна'' е само на 3 пресечки, което гарантира бърз достъп до иделния център на София за максимум 10-12 минути, по всяко едно време на денонощието, с личен или градски транспорт.

Строителството на LYULIN CENTRAL вече е стартирало, а официалните продажби на отделни имоти в сградата вървят с бързи темпове. Съвсем в началния етап на строителството и продажбите, нашите клиенти имат възможността да избират първи измежду богат списък от над 40 жилища, разположени на 6 жилищни етажа, а паркоместа, гаражи, мазета на партеа или в сутерена. При това началните цени са фиксирани на минимални нива от около 600 €/m2, като допълнително предлагаме и атрактивни отстъпки, валидни при определени планове на плащане.

Възползвайте се от атрактивните възможности, които предостяваме в настоящия момент и изберете още днес своето ново жилища в LYULIN CENTRL, за собствено ползване или за инвестиция.

Имоти за продажба/наем в този комплекс.

Разполагаме с имоти за продажба или под наем в този комплекс. Разгледайте офертите тук.