Каква услуга търсите?

В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
Начало Интериори

Интериори

Цялостни интериорни решения и обзавеждане на вътрешните и външните пространства

Интериорът на всяка една сграда и помещение може много да разкаже за собствениците и обитателите, за техните предпочитания и разбирания.

Интериорите, които са изградени с усет и вкус не могат да останат незабелязани. Те влияят положително на настроението на обитателите и посетителите, създават усещане за сигурност, добро настроение и комфорт.

Оформянето на вътрешното пространство не е лека задача, тъй като трябва да бъдат съобразени много аспекти - функционалност, удобство, ергонометрия, уют, стил, качество, актуалност в дългосрочен план и съвсем не на последно място - желанията и разбиранията на самите обитатели.

Ние имаме изключително богат опит в оформянето на красиви и функционални интериорни пространства.

Ние знаем, че при изграждането на интериорите се започва с анализ на архитектурното разпределение и функционалното зониране на помещанията.

Така например, при изграждане интериора на едно жилищно пространство, се обособяват основните зони - зона ден и зона нощ. В зона ден са разположени следните подзони: вход и антре, кухня, трапезария и всекидневна, а в зона нощ са разположени спалните помещения.

За всяка една подзона има характерни цветове, които стимулират или успокояват човешките възприятия. Зонирането е важно - с него самите собственици по-лесно могат да оформят своите желания за цветовете, използвани материали, вид настилки, интензивност на осветлението, декорации и други.

В областта на интериорния дизайн, ние можем да ви предложим:

 • цялостни и частични интериорни решения, проекти и визуализации;
 • оптимизация на вътрешните пространства и функционално зониране;
 • преразпределение на вътрешни пространства;
 • цялостно и частично обзавеждане и оборудване;
 • преустройства на балкони, тераси, мазета, покриви, подпокривни пространства, бани и санитарни възли;
 • визуално и физическо разширяване на вътрешни пространства;
 • обособяване на нови вътрешни пространства и помещения;
 • визуализации на интериорните пространства;
 • проекти за осветление;
 • проекти за озвучаване;
 • всякакви довършителни работи
 • други

Когато избирате своя нов дом, в него може да има някои несъвършенства, които ние с готовност ще коригираме. Ако се нуждаете от допълнително пространство ние ще направим всичко възможно, за да ви го осигурим.

Също така, преди да изготвим вашия проект за интериорен дизайн, ние ще дойдем на място, за да замерим точните размери на площите в помещенията.
Интериори

Гипсокартон

Монтаж на гипсокартон
Гипсокартонът намира широко приложение в сферата на строителството в последните години. Той се използва за направата на вътрешни преградни стени и други видове прегради за закрити пространства, окачени тавани и други. В някои случаи с полагане на гипсокартон се спестява грубото шпакловане на стените (тухлени, каменни, от итонг, стоманобетон и други) и се осигурява вътрешна топлоизолация. Във всички тези случаи плоскостите се монтират по подходящ начин, така че да са закрепени устойчиво. Най-често… Вижте още 

Запитване за оферта

Интериори

Фасадно осветление

Проектиране и монтаж на фасадно осветление
Фасадното осветление може да придаде неповторим облик на всяка една сграда през нощта. През деня дневната светлина и архитектурните форми правят сградата красива, но през нощта водещо става фасадното осветление, което дори по-силно от дневната светлина може да подчертае или да смекчи определени елементи по фасадата на сградите и околните прилежащи на тях пространства. Освен естетически функции, фасадното осветление има и функция за предпазване на сградите от вандализъм. Също така, винаги е по-приятно… Вижте още 

Запитване за оферта

Интериори

Външно осветление

Външното осветление може да бъде доста разнообразно – алейно, парково, улично, фасадно, площадково, площадно и др. осветление с високи, ниски или насочени осветителни тела – лампи, фенери, прожектори, вградени в настилката лунички, фасадно осветление под различна форма и други. С проектирането на външното осветление и монтажа на външните осветителни тела се цели на първо време създаване на безопасна среда през тъмните часове на денонощието, а от друга – създаване на красиви нощни обеми и форми за… Вижте още 

Запитване за оферта

Интериори

Дърводелски услуги

Ние можем да ви предложим всякакви видове дърводелски дейности и дърводелски услуги: монтаж и поддръжка на паркет, изграждане на дървени стълби, дървена дограма, дървени интериорни врати, дървени външни врати, дървени порти, мебели от естествено дърво, дървени покриви, навеси от дърво, други покривни конструкции от дърво, вътрешни дървени облицовки, външни дървени облицовки, вътрешни дървени настилки, външни дървени настилки, дървени декове, дървени рампи, дървени жалузи за… Вижте още 

Запитване за оферта

Интериори

Дограма

Монтаж на дървена, алуминиева и PVC дограма. Монтаж на плъзгаща дограма
Дограмата е изключително важна както за общия облик на сградата и на отделните помещения, така и комфорта на обитателите и посетителите. Дограмата може да бъде алуминиева, PVC или дървена. Тя трябва да осигурява добра изолация през зимата и през лятото – зимата да задържа топлината вътре в помещението, а лятото – извън него. Изолацията се осигурява подходящо подбрани профили и системи. Освен това, стъклото може да бъде тонирано или огледално, така че отвън да не може да се види във вътрешността на… Вижте още 

Запитване за оферта